Workshops en trainingen

Employee experience design

Als je wil werken aan een betere employee experience en aan het vergroten van werkgeluk binnen de organisatie, is het soms even zoeken waar je het beste kan beginnen. 

Een mooie start is een training of workshop over werkgeluk, employee experience of bijvoorbeeld over vitaliteit en energiemanagement. 

Zo creëer je meer kennis, inzicht en bewustzijn en leg je de basis om met elkaar in gesprek te gaan. 

Maatwerk is altijd mogelijk aangezien elk team, elke organisatie en elk vraagstuk anders is. In overleg kan ik een workshop of training geven van anderhalf uur, een dagdeel of een hele dag. 

Meer informatie

Aanbod workshops en trainingen

Training: Employee experience ontwerp voor onderwijsprofessionals: Samen met employee experience expert Inez Abels heb ik een 6-delige trainingsreeks ontwikkeld voor de ultieme docentreis. Speciaal voor schoolbesturen, HR-afdelingen en docenten. Ons aanbod voor employee experience ontwerp bevat de volgende onderdelen:

Employee experience design
  1. Introductie employee experience
  2. Quickscan en in kaart brengen employee journey
  3. Persona's, subreizen en prio's bepalen
  4. Ideeën vormen en creatieve oplossingen bedenken
  5. Storyboarden en prototyping
  6. Implementatie en stakeholdermapping

Samen ontwerpen we het onderwijs van de toekomst!

Ja! ik wil hier meer van weten.

Workshop: Employee Journey mappen. Deze workshop is een onderdeel van de 4-daagse training en kan ook als losse workshop of training worden geboekt.  

In deze workshop leer je over de fases van de medewerkersreis en hoe je deze kan optimaliseren. Door te "mappen" wordt inzichtelijk welke onderdelen goed gaan en welke onderdelen aandacht behoeven. Samen gaan we delen van een journey (her)ontwerpen.

Workshop: Werkgeluk. Wat is werkgeluk? Wat is ervoor nodig en wat levert het op? Wat kan een medewerker en een organisatie doen om de werkbeleving te optimaliseren zodat personeel langer en gelukkiger blijft werken? Waar heb je zelf invloed op en hoe kun je meer regie pakken op je eigen werkgeluk?

Workshop: Een goede start op de arbeidsmarkt. Wat heeft iemand die net start op de arbeidsmarkt nodig? Hoe hou je zelf alle ballen in de lucht met alles wat er op je af komt als je net gestart bent? Welke rol speelt goed timemanagement hierin?  Hoe zorg je als organisatie voor een goede onboarding zodat mensen duurzaam en happy inzetbaar blijven? 

Workshop: Viitaal & energiek aan het werk.Wat voor de ene persoon energiegevend is, kan voor een ander een energievreter zijn. Wat maakt dat we werk en taken ieder op een eigen wijze ervaren? En wat maakt dat de ene persoon werkdruk ervaart en de ander niet? Welke invloed speelt de omgeving en de diversiteit aan generaties en achtergonden van personeel hierin? 

Workshop: Werkgeluk. Deze workshop geef ik samen met Angelique Hop, gecertificeerde mindfullnesscoach. In deze workshop gaan we in op het effect van rust op het brein en vooral hoe je dat in de hectiek van  je werkzaamheden kan nemen.  

Wat kun je doen om je batterij  gedurende de dag op te laden zodat je met een voldaan gevoel de werkdag afsluit? Een praktische en interactieve workshop voor inzicht en met een aantal mindfulness oefeningen.

Contact voor mogelijkheden