Workshops en trainingen

employee journey , employee experience , werkgeluk

Als je wil werken aan een betere employee experience en aan het vergroten van werkgeluk binnen de organisatie, is het soms even zoeken waar je het beste kan beginnen. 

Een mooie start is een workshop of presentatie over werkgeluk, employee experience, de medewerkersreis, of bijvoorbeeld over vitaliteit en energiemanagement. 

Zo creĆ«er je meer kennis, inzicht en bewustzijn en nog belangrijker, leg je de basis om met elkaar in gesprek te gaan. 

Maatwerk is altijd mogelijk aangezien elk team, elke organisatie en elk vraagstuk anders is. In overleg kan ik een workshop of training geven van anderhalf uur, een dagdeel of een hele dag. 

Meer informatie

Onderwerpen voor een workshop, training of studiedag.

 • Werkgeluk

  Deze workshop gaat over de basis van werkgeluk. Wat is het? Wat levert het op en wat kan een medewerker en een organisatie doen om de werkbeleving te optimaliseren zodat personeel langer en gelukkiger bij je blijft werken? 

  • Werkgeluk in het onderwijs

   Deze workshop noem ik ook vaak: "Van werkdruk naar werkgeluk". Deze workshop gaat ook over werkgeluk en hoe je dit kan vergroten. Waar lopen onderwijsprofessionals tegenaan als het gaat om energievreters en energiegevers? Waar heb je zelf invloed op en hoe kun je meer regie pakken op je eigen werkgeluk? 

   • Meer werkgeluk door een goede start

    Wat heeft iemand die net start op de arbeidsmarkt nodig? Hoe hou je zelf alle ballen in de lucht met alles wat er op je af komt als je net gestart bent? Welke rol speelt goed timemanagement hierin?  Hoe zorg je als organisatie voor een goede onboarding zodat mensen duurzaam inzetbaar blijven? 

    • Vitaal & energiek aan het werk

     Wat voor de ene persoon energiegevend is, kan voor een ander een energievreter zijn. Wat maakt dat we werk en taken ieder op een eigen wijze ervaren? En wat maakt dat de ene persoon werkdruk ervaart en de ander niet? Welke invloed speelt de omgeving en de diversiteit aan generaties en achtergonden van personeel hierin? 

     • De medewerkersreis

     In deze workshop leer je meer over de fases van de medewerkersreis en hoe je deze kan optimaliseren door te kijken naar welke onderdelen goed gaan en welke onderdelen aandacht behoeven.

     • Employee experience

     Wat is employee experience en hoe ontwerp je een sterke employee journey? Welke factoren spelen een rol in het ontwerpen van een optimale employee experience? Op welke manier kun je hiermee aan de slag?

     • Werkgeluk & Mindfulness

      Deze workshop geef ik samen met Angelique Hop, gecertificeerde mindfullnesscoach met als specialisatie onderwijsprofessionals. Wat kun je doen om je batterij  gedurende de dag op te laden en wat kun je doen met de leerlingen zodat je met een voldaan gevoel de werkdag afsluit?

      • Training werkgeluk voor coaches.

       Speciaal voor coaches die meer informatie en kennis willen over werkgeluk en hoe je dit kan meenemen in je coachtraject. Aan welke knoppen kan je coachee draaien voor meer werkgeluk?

       Neem contact op