Waarom PersonalityDrives?


Meer werkgeluk & minder werkdruk

Door de processen te verbeteren kan meer werkgeluk en minder werkdruk worden ervaren. Dat start met een goede match van personeel dat bij de organisatie past en bij het bewust samenstellen van teams.

PersonalityDrives helpt bij het binden en boeien van duurzaam inzetbaar en gelukkig personeel!

PersonalityDrives bij matching

Het personeelstekort

De krapte op de huidge arbeidsmarkt wordt steeds voelbaarder. Op elke 100 werkzoekenden zijn er momenteel 133 vacatures volgens het CBS. Er wordt dan ook van alle kanten gewerkt aan creatieve oplossingen, anders organiseren en de medewerker en zijn wensen komen steeds meer centraal te staan. 

"Het is een kandidatenmarkt", wordt vaak gezegd. Voor de krapte beroepen zijn er allerhande versnelde opleidingen, diverse subsidies en extra middelen voorhande. Het UWV stimuleert om mensen een overstap te laten maken, naar het onderwijs, de zorg of de techniek. Mooi al die kansen en (betaalde) mogelijkheden, maar hoe weet je zeker dat het bij je  past en een switch een goede keuze is. Het is dus van belang om te onderzoeken of iemands persoonlijkheid, voorkeurgedrag en competenties echt passen bij een baan in een nieuwe branche. Dat vergroot de kans op duurzaamheid en werkgeluk bij een nieuwe baan. 

    Werving & matching

    Er staan zoveel vacatures online! Waar begin je als je niet weet welk type organisatie, wat voor soort team en wat voor concept aansluit bij jouw kernwaarden, voorkeuren en persoonlijkheid?

    Personalitydrives geeft je inzicht en richting bij deze zoektocht. Zowel voor starters, maar ook als je toe bent aan een nieuwe stap en een andere gelukkige werkplek!

    Meer informatie

    big five drijfverentest , persoonlijkheidstest, managementdrives