Waarom PersonalityDrives?


Meer werkgeluk & minder werkdruk

Het is de missie van HEJ om de medewerkersreis in het onderwijs te optimaliseren. Door de processen te verbeteren kan meer werkgeluk en minder werkdruk worden ervaren. Dat start met een goede match van personeel dat bij de organisatie past en bij het bewust samenstellen van teams, afdelingen en duo’s. PersonalityDrives helpt bij het binden en boeien van duurzaam inzetbaar en gelukkig personeel!

PersonalityDrives voor het onderwijs

Het lerarentekort

Het lerarentekort is een groot probleem en er wordt dan ook van alle kanten gewerkt aan oplossingen.  Zo zijn er allerhande versnelde opleidingen, diverse subsidies en extra middelen.  Het risico is dat we vergeten goed te onderzoeken of iemands persoonlijkheid, voorkeurgedrag en competenties echt passen bij een baan in het onderwijs.

    Werving & matching

    Er staan zoveel vacatures online! Waar begin je als je niet weet welk type school, wat voor soort team en wat voor concept aansluit bij jouw kernwaarden, voorkeuren en persoonlijkheid?

    Personalitydrives geeft je inzicht en richting bij deze zoektocht. Zowel voor starters, maar ook als je toe bent aan een nieuwe stap en een andere gelukkige werkplek!

    Neem contact op

    big five drijfverentest , persoonlijkheidstest, managementdrives