big five drijfverentest

PersonalityDrives

Voor inzicht & een gelukkige werkplek!

De PersonalityDrives scan voor inzicht

Voor werkgeluk is een goede match met je leer- en werkomgeving van cruciaal belang. De PersonalityDrives-scan biedt inzicht in jezelf, in je collega's en in de organisatie. Door scherp te hebben wie je bent en wat je nodig hebt kun je bewust op zoek naar de best passende leeromgeving of werkplek. Ik ben gecertificeerd partner van Personalitydrives en zet deze metingen in bij coaching, matching en advies in werving en selectie trajecten. (Bron afbeelding: PersonalityDrives┬«)

 De PersonalityDrives-scan bestaat uit 2 onderdelen:

Big five, persoonlijkheidstest zij-instromers, assessment onderwijs, leraar
  • De Big Five persoonlijkheidsscan
  • De Drijfverenscan. 

Na het invullen van de online vragenlijst krijg je middels een wetenschappelijk gevalideerde rapportage inzicht in jouw persoonlijkheidseigenschappen & drijfveren. De uitkomsten bespreken we samen in een (online) gesprek en indien gewenst kunnen we een op maat gemaakt coachingstraject inplannen. 

Nieuwsgierig wat ik voor jou of voor je organisatie kan betekenen?  Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek. 

Meer weten over PersonalityDrives? Ik vertel je er graag meer over! 


Neem contact op

Wat

PersonalityDrives® is de tool als het gaat om het maken van een sterke match met de leer,- en of werkomgeving. Voor inzicht in jezelf, in je collega's en de organisatie en voor de best passende werkplek.

Lees meer

Waarom

PersonalityDrives┬« ondersteunt bij een goede match van personeel dat bij jouw organisatie past. Het helpt bij een optimale medewerkersbeleving en geeft inzicht bij gerichte coaching.

Lees meer

Voor wie

PersonalityDrives┬« is een tool voor professionals, teams en organisaties. Bij wat voor organisatiecultuur en bij welk team komen jouw talenten het beste tot zijn recht en tot ontwikkeling?

Lees meer